Πογέτ: «Δεν μου αρέσουν τα πέναλτι»

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού των playoffs ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γεωργία

«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι με την Γεωργία. Αναλύσαμε τους αντιπάλους μας. Θα είναι ένα φυσιολογικό παιχνίδι ποδοσφαίρου και να νικήσει η καλύτερη ομάδα.

Δεν θα σας πω τα πλάνα μου αλλά θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που έχει συγκεκριμένο στυλ. Είμαστε δύο προπονητές που παίζουμε συγκεκριμένο στυλ και δεν αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Θα εκπλαγώ αν αλλάξει κάτι γιατί σε τελικούς δεν αλλάζεις το στυλ παιχνιδιού σου. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Είναι όλοι διαθέσιμοι, δεν υπάρχει τραυματισμός, οπότε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας.

 Σας ευχαριστώ αρχικά. Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ξέρουμε σε τέτοια παιχνίδια πόσο αποφασισμένοι πρέπει να είναι στο μυαλό οι παίκτες. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό για βγει στο παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα βγει. Να έχουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη.

Δεν μου αρέσουν τα πέναλτι ως προπονητής αλλά αν χρειαστεί να πάμε εκεί, θα είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και στα 90 ή στα 120 λεπτά».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί