Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Λαμκέλ Ζε

O Παναθηναϊκός μπορεί να είχε θέσει προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ, όμως όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι εξτρέμ. Οι πράσινοι βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος είναι η επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για τα άκρα και ο […]

O Παναθηναϊκός μπορεί να είχε θέσει προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού χαφ, όμως όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι εξτρέμ.


Οι πράσινοι βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος είναι η επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για τα άκρα και ο Καμερουνέζος φέρεται να είναι αρκετά κοντά στη μεταγραφή στο τριφύλλι.

Ο Λαμκέλ Ζε είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα και να συνεργαστεί ξανά με τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ προχωράει η μεταγραφή, παρότι υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Η πρώτη και κύρια, που όμως δεν φαίνεται να αποτελέσει εμπόδιο για το deal είναι η οψιόν για τον δανεισμό του 24χρονου παίκτη, αφού η Αντβέρπ ζητάει 2 εκατ. ευρώ και οι πράσινοι έχουν φτάσει στις 800.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα καμφθεί αυτό το ζήτημα και για αυτό θέλουν τον παίκτη στην Αθήνα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, ώστε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι.

TO10

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί