Πινακάς και Ουές στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού

Δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και εξετάζει αρκετούς νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, στόχος των Πειραιωτών είναι να παίρνουν τους καλύτερους παίκτες από την Ελλάδα σε συνδυασμό με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Στην πρώτη κατηγορία, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ανήκουν […]

Δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και εξετάζει αρκετούς νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε, στόχος των Πειραιωτών είναι να παίρνουν τους καλύτερους παίκτες από την Ελλάδα σε συνδυασμό με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Στην πρώτη κατηγορία, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ανήκουν ο Δημήτρης Πινακάς και ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές.

Ο πρώτος είναι 19 ετών και ήδη έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία φέτος έχει 6 γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο νεαρός φορ έχει καταφέρει να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές) και του Βόλου.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρακολουθούν την πορεία του Πινακά, ο οποίος φημολογείται ότι απασχολεί και ομάδες από το εξωτερικό, ενώ οι «βυσσινί» τον κοστολογούν στα 3 εκατ. ευρώ!

Ο Ουές, από τη μεριά του, είναι ένας παίκτης που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, και είναι γνωστό πως είναι ένας παίκτης που εξετάζεται για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του και φέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Η όποια κουβέντα για μεταγραφή γίνεται με φόντο την θερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να έχει περισσότερα ματς στα πόδια του και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι επαφές για την απόκτησή του.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί