Περνάει ο ΠΑΟΚ, δίνει μάχη ο Ολυμπιακός

Οι Εθνικές ομάδες μας αφήνουν στην ησυχία μας και οι κανονικές ομάδες συγκεντρώνονται εκ νέου.

Ετοιμαζόμαστε μαζί τους για σούπερ αγωνιστική εβδομάδα. Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, ευρωπαϊκές διοργανώσεις αμέσως μετά.

Σκεπτόμενοι την «πλειοψηφία», κάνουμε λόγο σήμερα για τα γκρουπ του Europa League, στα οποία μετέχουν δύο ελληνικές ομάδες. Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ορίσει αποδόσεις προφανέστατα επηρεασμένες από το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Βασικά από τα ονόματα των ομάδων και όχι από τη φόρμα ή τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ο ΠΑΟΚ υπενθυμίζουμε πως κληρώθηκε με τις Τσέλσι, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Βίντι. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι Θεσσαλονικείς είναι μέσα στα φαβορί για την πρόκριση, ως ακόλουθος της Τσέλσι. Την ίδια εκτίμηση κάνουν και οι μπουκ. Σχεδόν μονάδα γράφει η τιμή των Λονδρέζων για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταξύ 1,70 και 1,80 και για την τρίτη θέση υπολογίζουν τους Λευκορώσους της ΜΠΑΤΕ με τριάρια. Οι Ούγγροι ξεπερνούν τα πεντάρια.

Ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ και δεν χρήζουν περαιτέρω σχολίων.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού η κατάσταση είναι πιο ρευστή. Σούπερ φαβορί οι Μιλανέζοι με αποδόσεις γύρω από το 1,15 και δεύτερο η Μπέτις με 1,65 έως 1,75. Τρίτο ο Ολυμπιακός με 1,85 και τέταρτο η Ντουντελάνζ (από 15 και πάνω).

Η τρίτη θέση σημαίνει αποκλεισμός στην πράξη, αλλά η διαφορά των αποδόσεων ανάμεσα σε Ισπανούς και Πειραιώτες προμηνύει μια ρευστή κατάσταση, μια μάχη που ξεκινά κιόλας από την ερχόμενη Πέμπτη.

Προτάσεις δεν υπάρχουν για σήμερα. Σχεδόν δεν κινείται φύλλο παγκοσμίως. Εξαιρουμένων κάποιων σκόρπιων ανά τον κόσμο αγώνων, όλοι οι σύλλογοι συγκεντρώνονται και δουλεύουν για το μεγάλο τριήμερο που έρχεται.

Από to10

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...