Περιμένει εκπλήξεις ο Γκαρσία

Εκπλήξεις όσον αφορά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως προκύπτει από το κλίμα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό, με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του, και αύριο ο Άρης έχει δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο. Για αυτό το λόγο Ουρουγουανός τεχνικός επέστησε την προσοχή […]

Εκπλήξεις όσον αφορά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως προκύπτει από το κλίμα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό, με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του, και αύριο ο Άρης έχει δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο.

Για αυτό το λόγο Ουρουγουανός τεχνικός επέστησε την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» με το οποίο μπορεί – σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων – να τον φέρει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γκαρσία ζήτησε από τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τον έλεγχο του κέντρου και να κάνουν όσα τους έχει ζητήσει τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους και να καταφέρουν μετά τη διακοπή να βρεθούν εκείνοι επικεφαλής στη Σούπερ Λίγκα.

Το θετικό, επίσης, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει του δύσκολου αγώνα, ενώ ο Αουγκούστο θα λείψει από το ματς με τους Ηπειρώτες ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί