Βαρύ πένθος αλλά και απορίες έχει προκαλέσει στη Ρωσία, το τραγικό γεγονός του θανάτου του Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ. Ο 22χρονος παίκτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σήμερα (21/4), με μόνο γνωστό στοιχείο ότι νωρίτερα έκανε ατομική προπόνηση, όντας σε καραντίνα στο σπίτι του, όπως εξάλλου και οι συμπαίκτες του.
Λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο Σαμοκβάλοφ αποτελούσε ποδοσφαιρικό “προϊόν” της Λοκομοτίβ Μόσχας, με την οποία παρ’ όλα αυτά δεν είχε καταγράψει επίσημη συμμετοχή και αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καζάνκα στην τρίτη κατηγορία της Ρωσίας.
Την είδηση πάντως ανακοίνωσε η Λοκομοτίβ γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Τςιττερ:
“Ο Σαμοκβάλοφ άφησε πίσω του μία σύζυγο κι ένα γιο. Η Λοκομοτίβ είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Είναι μια τεράστια λύπη για την οικογένεια μας”.
(newsit – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»
- Τα… αγγλικά του Ερντογάν μπροστά σε Νιγηριανό που παίζει με τη φανέλα της Τουρκίας, video
- Ρώσοι γιατροί μετακίνησαν με τα χέρια τους ΙΧ που εμπόδιζε ασθενοφόρο, video
- Οκτώ νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και 2 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
- Θεσσαλία: Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Αεροψεκασμοί και τροποποίηση καιρού: Νέος χαμός στις ΗΠΑ για όσα επί χρόνια έλεγε ο Λιακόπουλος, video