Πελεγκρίνι: «Ντροπή να γίνονται προημιτελικοί σε τέτοια γήπεδα-Επίθεση από τον προπονητή της Γκλιμτ»

Για δεύτερη φορά σε τρία ματς φέτος, η Ρόμα ηττήθηκε (2-1) από την Μπόντο/Γκλιμτ και καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς του “Olimpico” για να περάσει στα ημιτελικά του Europa Conference League.Μιλώντας μετά την αναμέτρηση, ο αρχηγός των «τζιαλορόσι», Λορέντσο Πελεγκρίνι, εξέφρασε τα παράπονά του τόσο για τη συμπεριφορά των Νορβηγών, όσο και για […]

Για δεύτερη φορά σε τρία ματς φέτος, η Ρόμα ηττήθηκε (2-1) από την Μπόντο/Γκλιμτ και καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς του “Olimpico” για να περάσει στα ημιτελικά του Europa Conference League.
Μιλώντας μετά την αναμέτρηση, ο αρχηγός των «τζιαλορόσι», Λορέντσο Πελεγκρίνι, εξέφρασε τα παράπονά του τόσο για τη συμπεριφορά των Νορβηγών, όσο και για τον συνθετικό χλοοτάπητα της έδρας της Γκλιμτ!
«Κάτι άσχημο συνέβη, ο προπονητής τους επιτέθηκε στον προπονητή τερματοφυλάκων μας. Πρώτα του είπε κάποια πράγματα, μετά του επιτέθηκε σωματικά» είπε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να γίνονται προημιτελικοί σε αγωνιστικούς χώρους όπου η μπάλα χτυπά στο έδαφος και μετά δεν έχεις ιδέα πού θα πάει. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, σε μία εβδομάδα έχουμε μια μάχη που πρέπει να την κερδίσουμε.
Αλλά είμαι ειλικρινά συγκλονισμένος από όσα είδα, είναι ντροπή. Τώρα θέλουμε να στείλουμε την Γκλιμτ… σπίτι της μετά από όσα έγιναν».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί