Πάτησε τον Άρη ο Ολυμπιακός και σκέφτεται Παναθηναϊκό

Με διάθεση να παίξει όσο χρειάζεται και να μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του Άρη στο ΣΕΦ (89-67) ανέβηκε στο 17-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η αποψινή αναμέτρηση κρίθηκε ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο, όταν οι παίκτες […]

Με διάθεση να παίξει όσο χρειάζεται και να μην σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του Άρη στο ΣΕΦ (89-67) ανέβηκε στο 17-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Η αποψινή αναμέτρηση κρίθηκε ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο, όταν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετέτρεψαν το 41-33 του ημιχρόνου σε 66-45 στο τέλος του δεκαλέπτου, μην αφήνοντας περιθώριο αμφισβήτησης.


Πρώτος σκορερ για τους νικητές ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 18 πόντους, ενώ στους 16 σταμάτησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Διψήφιοι οι ΜακΚίσικ (11π.) και Γουόκαπ (10π.).


Για τον Άρη των μόλις εννιά παικτών, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάουαν Τζούνιορ (14π.), που μοίρασε και 9 ασίστ, με τους Γουίλιαμς (12π.), Κώττα (10π.) και Νετζήπογλου (10π.) να τον ακολουθούν.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί