Πάσπαλι: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ζάρκο

Ο Ζάρκο Πάσπαλι έχει ξανά προβλήματα με την υγεία του και… λαχτάρησε τους φίλους του μπάσκετ, καθώς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πήγε στο Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νόσων με πόνους στα πόδια του και υποβλήθηκε σε έναν ευρύ κύκλο εξετάσεων, καθώς έχει βαρύ ιστορικό καρδιακών επεισοδίων. Ωστόσο, η κατάσταση […]

Ο Ζάρκο Πάσπαλι έχει ξανά προβλήματα με την υγεία του και… λαχτάρησε τους φίλους του μπάσκετ, καθώς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πήγε στο Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νόσων με πόνους στα πόδια του και υποβλήθηκε σε έναν ευρύ κύκλο εξετάσεων, καθώς έχει βαρύ ιστορικό καρδιακών επεισοδίων. Ωστόσο, η κατάσταση του σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Μαυροβούνιο δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως και ο ίδιος στο άκουσμα της είδησης, θέλησε να καθησυχάσει όσους «πάγωσαν» στο μαθαίνοντας ότι μπήκε στο νοσοκομείο λέγοντας πως: «Όλα είναι καλά, είναι ένας παλιός πόνος στα πόδια».

Από εκεί και πέρα, οι γιατροί τον κράτησαν στο νοσοκομείο για εξειδικευμένες εξετάσεις περισσότερο προληπτικά, ενώ δεκάδες φίλοι και θαυμαστές του έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να του ευχηθούν περαστικά.

Ο Πάσπαλι έχει αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν αρκετά προβλήματα υγείας, καθώς το 2017 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο το ξεπέρασε και ανέρρωσε, όντας στο σπίτι του προπονητή-θρύλου των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Εκτός όμως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Πάσπαλι, έχει περάσει και τέσσερα εμφράγματα, τα οποία όμως ξεπέρασε, παρότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά και για πολύ καιρό. Το 2001, σε ηλικία μόλις 35 ετών υπέστη το πρώτο του καρδιακό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αθήνα. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους έπαθε το δεύτερο και δυστυχώς αυτά αποτέλεσαν απλά την αρχή της περιπέτειας για τον παλαίμαχο άσο.

Ο Πάσπαλι έχει πραγματοποιήσει μια τεράστια καριέρα στην Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο, ενώ έχει επίσης παίξει και στις Παρτιζάν, Παρί, Κίντερ Μπολόνια, αλλά και για μια σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς.

to10/photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί