Σήμερα κέρδισε 2-3 τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι, μετά το 2-2 στα Ιωάννινα στο πρώτο παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ένα εντυπωσιακό πρώτο 15λεπτο ήταν αρκετό στον ΠΑΣ Γιάννινα για να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με το τελικό 3-2 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι να σφραγίζει το εισιτήριο για την οκτάδα στους Γιαννιώτες.
Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 και σκόρερ της νικήτριας, που έχασε και άλλες εκαιρίες να σκοράρει, αναδείχθηκαν οι Νάουμετς (3΄), Μιλιντσεάνου (10΄) και Σάλιακας (13΄), ενώ για την ηττημένη δύο τέρματα σημείωσε ο Κωτσόπουλος (28΄, 81).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (78΄ Νταβιώτης), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (56΄ Σάλομον), Οικονομίδης (23΄ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες, Χαρίσης (46΄ Γούτας), Ραμπέγιο (46΄ Μάτιτς), Μουνίθ, Εντομβόνγι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς, Ελευθεριάδης (58΄ Μπρέμερ), Μιλιντσεάνου (58΄ Καρτάλης), Παμλίδης (84΄ Πανουργιάς).
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/kypello-ellados-atromitos-pas-giannina-kerdise-2-3
(iefimerida – φωτο: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









