Παρέμεινε… αφεντικό για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στο «Καραϊσκάκης»

Σπουδαία νίκη, αυτή την φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήρε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των φετινών play-offs της Super League 1. Το «τριφύλλι» είδε τον Παλάσιος να ανοίγει το σκορ στο 10’, με ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ και να φτάνει τα 11 στο πρωτάθλημα, ενώ ο […]

Σπουδαία νίκη, αυτή την φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πήρε ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των φετινών play-offs της Super League 1.


Το «τριφύλλι» είδε τον Παλάσιος να ανοίγει το σκορ στο 10’, με ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ και να φτάνει τα 11 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σένκεφελντ σκόραρε με κεφαλιά για δεύτερη φορά στα φετινά play-offs κι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, στο 54ο λεπτό.


Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν το σκορ με γκολ του Τικίνιο -που είχε μπει αλλαγή- στο 71’ αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την δεύτερη φετινή τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα δεν κέρδισαν σε κανένα από τα τέσσερα ματς που τον αντιμετώπισαν!

sportfm/photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί