Παρελθόν από τον πάγκο της Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισε την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sport5.

Η σχέση των δύο πλευρών ολοκληρώνεται μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, θα έχει άμεση ισχύ, ενώ στον πάγκο της ομάδας στο ματς με την Εϊλάτ δεν θα είναι ο Έλληνας προπονητής.

Κάπως έτσι, μία σχέση που πέρασε από πολλά κύματα και την απίστευτη αποθέωση στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή, έφτασε στο τέλος της, με τον Σφαιρόπουλο να αναλαμβάνει τη Μακάμπι τον Νοέμβριο του 2018 και να κατακτά τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, και ένα Κύπελλο.

Το σενάριο του διαζυγίου είχε προκύψει λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Μακάμπι με την Χαποέλ και την ήττα της ομάδας του Σφαιρόπουλου, αλλά και των επεισοδίων που ακολούθησαν, με τους παίκτες και τον προπονητή να φυγαδεύονται από προσωπικό ασφαλείας!

Τη θέση του προπονητή θα καλύψει προσωρινά ο υπεύθυνος σκάουτινγκ, Άβι Εβέν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συνάντηση της διοίκησης της Μακάμπι έχει τυπικό χαρακτήρα και θα επιβεβαιώσει το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα από το Ισραήλ θα πρέπει να αρχίσει και την αναζήτηση για το διάδοχο του Σφαιρόπουλου, αφού η λύση του Εβέν είναι προσωρινή.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί