Παραμένει η δυσαρέσκεια των Δανών προς την UEFA για τον Έρικσεν

Το περιστατικό με το καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν έκανε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας να υποβάλλει αίτημα στην UEFA για να αλλάξουν οι διαδικασίες σε ανάλογα περιστατικά.


Ο 29χρονος μέσος υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία και το ματς ξανάρχισε έπειτα από δίωρη διακοπή.

Ο Γέσπερ Μέλερ, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας, άσκησε έντονη κριτική στην απόφαση της UEFA να προσφέρει στους παίκτες την επιλογή να συνεχίσουν τον αγώνα την ίδια μέρα ή το μεσημέρι της επόμενης.

«Οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα έπρεπε να βρεθούν σε αυτήν την κατάσταση. Δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι δική τους απόφαση» τόνισε ο Μέλερ.

«Ήταν μια λανθασμένη απόφαση και τελείως αστήρικτη το γεγονός πως οι παίκτες έπρεπε τόσο σύντομα να είναι στον αγωνιστικό χώρο μετά το φρικτό αυτό συμβάν.Αυτό που θέλουμε είναι μια εξέλιξη στην όλη διαδικασία λήψης αποφάσεων ώστε να μπορούμε να ζυγίζουμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή στους κανονισμούς για να διασφαλίσουμε πως δεν θα ξαναμπλέξουμε στην ίδια κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την πρόταση μας στην UEFA» κατέληξε.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί