Παραμένει η απόσταση Κρέσπο και ΠΑΟΚ

Στο θέμα της παραμονής του Ισπανού αμυντικού στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, με την απόσταση των δύο πλευρών να παραμένει ως έχει. Ο Κρέσπο ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν συζητά καν κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, οι «σειρήνες» από την Κύπρο για τον Κρέσπο […]

Στο θέμα της παραμονής του Ισπανού αμυντικού στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, με την απόσταση των δύο πλευρών να παραμένει ως έχει. Ο Κρέσπο ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση δεν συζητά καν κάτι τέτοιο.

Από εκεί και πέρα, οι «σειρήνες» από την Κύπρο για τον Κρέσπο συνεχίζονται, καθώς μετά τον ΑΠΟΕΛ και ο πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού εξετάζει την προοπτική συνεργασίας με τον έμπειρο στόπερ.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που ο Ισπανός τελικά αποχωρήσει από την Τούμπα; Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Νορβηγός Ιβάν Νέσμπεργκ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του θα υπογράψει συμβόλαιο 3+1 χρόνων με την ελληνική ομάδα.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί