Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα»

Αποφορτισμένος από το παρελθόν και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η απομάκρυνσή του από την Άρσεναλ εμφανίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική ιστοσελίδα, football.london, για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Europa League. «Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα […]

Αποφορτισμένος από το παρελθόν και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η απομάκρυνσή του από την Άρσεναλ εμφανίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική ιστοσελίδα, football.london, για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Europa League.

«Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χαρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι», ανέφερε ο στόπερ των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε για το εάν βλέπει τα ματς αυτά ως μια ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στον Αρτέτα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παρουσία του στην ομάδα…

«Όχι, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι. Έχω δείξει σε όλους στην καριέρα μου τι μπορώ να κάνω. Δούλεψα με κάποιους από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και έπαιζα τακτικά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα ή σε κάποιον άλλο. Ήταν απόφασή του και της ομάδας και την αποδέχτηκα»

, ανέφερε και πρόσθεσε για το αν μίλησε με τον Μαρτίνς για την πρώην ομάδα του:

“Δεν μιλήσαμε πολύ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, που ξέρουν να αναλύσουν πόσο καλή είναι η Άρσεναλ, και γνωρίζουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους».

Τέλος ανέφερε για την μεταγραφή που πήρε στον Ολυμπιακό…

«Όλα πάνε καλά. Βρήκα τα πάντα βολικά, και ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα να ενσωματωθώ. Αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ότι με ήθελαν ως ηγέτη της ομάδας. Έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εκεί υπάρχει η δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους», κατέληξε.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί