• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παπαϊωάννου: Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας ομάδες που υποβιβάστηκαν

Παπαϊωάννου: Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας ομάδες που υποβιβάστηκαν

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος ανέφερε στη «Real News», ότι υπήρξαν ομάδες που τον προσέγγισαν για εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας εξήγησε τους λόγους, που αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο, κρατώντας μόνο την χορηγία στην φανέλα, αναφέροντας πως ομάδες που είχαν υποβιβαστεί μόλις από τη Superleague 1, τον είχαν προσεγγίσει με αυτή την αφορμή, ώστε να προχωρήσουν σε σχετική συμφωνία.

Παράλληλα, μίλησε για το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο, εξηγώντας πως ήταν οικονομικοί οι λόγοι, ενώ έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Σωτήρη Αντωνίου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την απόφαση να φύγει: «Απογοητεύτηκα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και, ναι, η επιλογή μου να φύγω είναι οριστική και αμετάκλητη. Η αδικία με τα τηλεοπτικά ήταν η σταγόαν που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο έτσι κι αλλιώς θα αποχωρούσα, υπάρχει κι ένα πρόβλημα υγείας που πρέπει να φροντίσω και το οποίο μου απαγορεύει να μην είμαι ήρεμος. Όμως παραμένω εγγυητής της τάξης και της ομαλότητας στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και πρόθεσή μου είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχει βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Μου ζήτησαν το ΑΦΜ της Λαμίας περισσότεροι από ένας σύλλογοι που έχουν πέσει κατηγορία, αλλά κατηγορηματικά σας λέω πως δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, παρά μόνο μια καθαρή και βιώσιμη λύση. Ένας επιχειρηματίας, εύρωστος οικονομικά, που θα μπορεί να αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να διατηρήσει υγιή και ανταγωνιστική την ομάδα. Αυτόν αναζητώ και θέλω να πιστεύω πως μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει προκύψει».

Για το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο: «Οφείλεται στην πρόταση για μείωση του συμβολαίου και παράλληλα μείωση του μπάτζετ. Συνεχίζουμε με τον Σωτήρη Αντωνίου, ένα νέο παιδί που έχει όλα τα εφόδια να δημιουργήσει έργο. Ο δικός μου ρόλος στο εξής θα είναι περισσότερο συμβουλευτικός, ενώ, όσο είμαι καλά και γερός, η χορηγία στην φανέλα θα είναι δική μου. Αυτή θα είναι η συνεισφορά μου που δε θα πάψει, ακόμη κι αν έρθει νέος ιδιοκτήτης. Την αγαπώ τη Λαμία, της έχω δώσει πολλά από τον εαυτό μου και εννοείται ότι βασικό μου μέλημα είναι να διασφαλίσω το σήμερα και, κυρίως, το αύριο της ομάδας».

photo:pexels