• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός από καπρίτσιο κρατά δεμένο το μπάσκετ” – Αγγελόπουλος: Ο Παναθηναϊκός από καπρίτσιο έριξε το Λαύριο στην Α2

Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός από καπρίτσιο κρατά δεμένο το μπάσκετ” – Αγγελόπουλος: Ο Παναθηναϊκός από καπρίτσιο έριξε το Λαύριο στην Α2

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά την συνεδρίαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δεν έχει αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ για την διαδικασία της κλήρωσης της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε πως “όλες οι ομάδες είναι αιχμάλωτες μίας ομάδας που έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για κάτι τυπικό. Με αυτή την λογική μπορεί να το κάνει κάθε ομάδα σε κάθε αγωνιστική, γιατί μπορεί να έχει έναν τραυματία ή από καπρίτσιο και ενώ κέρδισε και να μην γίνονται οι αγώνες. Οι ομάδες έχουν φύγει, οι παίκτες έχουν φύγει. Μου κάνει εντύπωση τι απόφαση μπορεί να βγει. Αν βγει απόφαση επανάληψης αγωνιστικής, τι θα κάνουμε; Θα έρθουν πίσω οι Αμερικάνοι από το εξωτερικό;”

Δεν είμαι δικαστής και δικηγόρος. Είπα πως για μία τυπική διαδικασία, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει προσφυγή σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να βρίσκει μία αιτία, να κάνει προσφύγει και να μην γίνονται οι αγώνες ή να ξαναγίνονται. Αυτά βγαίνουν.

Δεν βρίσκω δικαιολογία για έναν αγώνα που κέρδισε. Ξέρει πως δεν πρόκειται να αλλάξει ενόψει playoffs. Αυτό που υπάρχει είναι ένα καπρίτσιο για να έχουν το μπάσκετ δεμένο

Την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ (αν και ο Ολυμπιακός θα επιμείνει στην προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ) εξέφρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Εμείς είμαστε εδώ ως το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά έχει γίνει μία ομάδα εργασίας. Αλλά ας ελπίσουμε να γίνει», ανέφερε αρχικά ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Και συνέχισε:

«Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες. Υπάρχει ελπίδα. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε νομικά θέματα, δεν ισχύει τίποτα. Δεν αποφασίσαμε για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος».

Κατά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο κ Αγγελόπουλος είπε ότι «Έπεσε μια ομάδα κατηγορία για ένα καπρίτσιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

ΦΩΤΟ: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •