ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει προς το τέλος της σεζόν για Κρμέντσικ-Ελ Καντουρί

Δύο ανοιχτά ζητήματα εν όψει της επόμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι αυτά του Μίχαελ Κρμέντσικ και του Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά αμφότερα δεν φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Για τον Τσέχο φορ υπάρχει ικανοποίηση και ουσιαστική συμφωνία με τον ίδιο για να παραμείνει, ωστόσο ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για απευθείας διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Μπριζ για την αγορά του ή για την ανανέωση του δανεισμού του.

Όσον αφορά στον Μαροκινό μέσο, οι προκαταρκτικές επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της σεζόν, έχουν «παγώσει». Ο ίδιος εμφανιζόταν θετικός ακόμη και να δεχτεί μια μικρή μείωση για να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια, αλλά όλα είναι ανοιχτά και η υπόθεση θα επαναξιολογηθεί προς το τέλος της περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί σύντομα και με την υπόθεση του Ίνγκι Ίνγκασον. Το συμβόλαιο του Ισλανδού λήγει μεν το 2022, αλλά η ΠΑΕ δεν θέλει να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του χωρίς να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του με τον κίνδυνο να τον χάσει για λίγα χρήματα. Έτσι θα γίνει προσπάθεια επέκτασης του συμβολαίου του, που αν «στραβώσει» πιθανότατα θα οδηγήσει σε προσπάθεια πώλησής του το καλοκαίρι.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί