ΠΑΟΚ : Στην τελική ευθεία ενόψει Μπεσίκτας

O ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους. Ο Δικέφαλος του βορρά φουλάρει για το ματς απέναντι στους Τούρκους που εν πολλοίς θα κρίνει πολλά ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει […]

O ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους.


Ο Δικέφαλος του βορρά φουλάρει για το ματς απέναντι στους Τούρκους που εν πολλοίς θα κρίνει πολλά ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καταστρώνει τα τελικά πλάνα του προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει τις τελευταίες πινελιές του για το ματς με τους Τούρκους, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει δουλέψει πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Ο Φερέιρα ψάχνει να βρει ισορροπία αλλά και να εμφανιστεί πιο καλός στο επιθετικό κομμάτι, ειδικά σε σχέση με το φινάλε της περασμένης σεζόν.

H προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (10:30), ενώ στις 14:00 ξεκινήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία εκτός του Άμπελ Φερέιρα, θα μιλήσει και ο Δημήτρης Πέλκας.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί