ΠΑΟΚ: Στην αποστολή για Ολυμπιακό ο Γιαννούλης, εκτός ο Αουγκούστο

Την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Τετάρτης (19:30) κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ολοκλήρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ανακοίνωσε την αποστολή. Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ο διεθνής μπακ, ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αφού η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Συνεπώς (με δεδομένο ότι […]

Την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Τετάρτης (19:30) κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ολοκλήρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ανακοίνωσε την αποστολή. Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ο διεθνής μπακ, ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αφού η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Συνεπώς (με δεδομένο ότι έχει χάσει προπονήσεις), ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κρίνει αν μπορεί να προσφέρει.

Αντιθέτως, δεν θα αγωνιστεί ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση. Αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί