ΠΑΟΚ: Σε τελικό στάδιο ο δανεισμός του Τσόλακ

Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως έχουν φτάσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ. Οι Σουηδοί έχουν ζητήσει το δανεισμό του Κροάτη επιθετικού για έναν χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συζητούν για τους όρους και το ποσό της ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη μετά […]

Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως έχουν φτάσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για την παραχώρηση του Αντόνιο Τσόλακ. Οι Σουηδοί έχουν ζητήσει το δανεισμό του Κροάτη επιθετικού για έναν χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συζητούν για τους όρους και το ποσό της ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει την ζημιά από τη μεταγραφή του Τσόλακ το περασμένο καλοκαίρι όταν και έβγαλε από τα ταμεία του 3 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τη Ριέκα να τον παραχωρήσει.

Στο σημείο που έχουν φτάσει οι συζητήσεις μοιάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετά την αποχώρηση του Λέο Ζαμπά για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε της Βραζιλίας να ακολουθήσει και ο Τσόλακ που βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Μάλμε.

Ο 27χρονος επιθετικός ήταν αρνητικός σε δανεισμό του την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και δήλωνε πως θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου. Στη Σουηδία λένε πως το γεγονός ότι η Μάλμε θα συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον Κροάτη φορ.

Ωστόσο το πιο σημαντικό ρόλο στη μεταστροφή της στάσης του έχει παίξει το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν τον υπολογίζει ούτε για τα παιχνίδια στα οποία κάνει εκτεταμένο rotation αφήνοντας τον σταθερά εκτός αποστολής.

Sport24, Photo Credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί