ΠΑΟΚ: Πωλείται σε ομάδα των ΗΠΑ ο Σφιντέρσκι!

Στο MLS και την Σάρλοτ FC αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να συμφώνησε να πουλήσει τον Πολωνό φορ στην ομάδα του MLS. Προ ημερών υπήρχε η πληροφορία για πρόταση ομάδας από τις ΗΠΑ ύψους 5 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κάνει ένα πολύ συμφέρον deal. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως έχει […]

Στο MLS και την Σάρλοτ FC αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να συμφώνησε να πουλήσει τον Πολωνό φορ στην ομάδα του MLS. Προ ημερών υπήρχε η πληροφορία για πρόταση ομάδας από τις ΗΠΑ ύψους 5 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κάνει ένα πολύ συμφέρον deal.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως έχει ήδη ταξιδέψει στην αμερικανική πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο! Οι αποδοχές αυτές θα καταστήσουν τον 25χρονο άσο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Ο Σφιντέρσκι είχε συμβόλαιο ως το 2024 με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα έχοντας πλέον αρκετές επιλογές στην επίθεση, με τον Άκπομ, τον Τσόλακ αλλά και τον Ολιβέιρα που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, αποφάσισε να τον παραχωρήσει.

Φέτος ο Πολωνός διεθνής είχε 29 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τον ΠΑΟΚ, που τον είχε αποκτήσει το 2019 από την Γιαγκελόνια για 2 εκατ. ευρώ.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί