ΠΑΟΚ : Οριστική συμφωνία για Μπαμπά Ραχμάν με Τσέλσι – Έρχεται την Παρασκευή

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπαμπά Ραχμάν, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρρά φέρεται να τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Τσέλσι, όσο και με την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και συγκεκριμένα την Daily Mail, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της υπογραφής του […]

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπαμπά Ραχμάν, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρρά φέρεται να τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Τσέλσι, όσο και με την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και συγκεκριμένα την Daily Mail, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της υπογραφής του αριστερού φουλ μπακ των «μπλε», καθώς έντονο ενδιαφέρον φέρεται να είχε δείξει και η Μίντλεσμπρο, με τον Γκανέζο ωστόσο να επιλέγει τους «ασπρόμαυρους».

«Ο 26χρονος αμυντικός είναι εκτός πλάνων στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη για να βρει αγωνιστικό χρόνο. Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπήρχε και από την Μίντλεσμπρο, αλλά οι συζητήσεις με την Τσέλσι ποτέ δεν άρχισαν επίσημα», αναφέρει η Daily Mail.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί