ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ορίζει ημερομηνία εκδίκασης το CAS

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις από το CAS, για την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας. Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας στο CAS, για την οποία έχουν προσφύγει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με διαφορετικά αιτήματα. Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης είχε δεχτεί προ ημερών τις επιλογές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τους δικαστές που θα […]

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις από το CAS, για την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας στο CAS, για την οποία έχουν προσφύγει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με διαφορετικά αιτήματα.

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης είχε δεχτεί προ ημερών τις επιλογές των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τους δικαστές που θα εκδικάσουν την υπόθεση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέλεξε έναν Γερμανό και οι «ερυθρόλευκοι» έναν Ιταλό, με το CAS να ορίζει και αυτό τον διαιτητή, ο οποίος θα είναι ο πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής. Η επιλογή είναι ενός Ολλανδού δικαστή.

Με τη σύσταση της επιτροπής που θα ασχοληθεί με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο βήμα του CAS είναι να ορίσει δικάσιμο. Αυτό αναμένεται να γίνεται άμεσα, με την πιθανή ημερομηνία να εκτιμάται στα μέσα Ιουνίου. Εξάλλου, η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το τέλος των πλέι οφ της Super League, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει την τελική βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ ζητά με την προσφυγή του εκδίκαση επί της ουσίας της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, ζητώντας την αναίρεση της ποινής που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ζητά επίσης αναίρεση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά την τιμωρία του «Δικεφάλου του Βορρά» βάσει όσων ορίζει ο ΚΑΠ, δηλαδή τον υποβιβασμό του, μιας και η ποινή που του επιβλήθηκε καθορίστηκε από την κυβερνητική τροπολογία.

onsports.gr/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί