ΠΑΟΚ: Ο Ιμπίσεβιτς και οι άλλοι

To όνομα του Βένταντ Ιμπίσεβιτς που στα 36 του έχει μείνει ελεύθερος από την Χέρτα έχει πράγματι ακουστεί στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βόσνιος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις λίστες του Όλαφ Ρέμπε, ωστόσο για την ώρα όχι μόνο δεν έχει γίνει κάποια κρούση προς την πλευρά του, αλλά δεν υπάρχει και ειλημμένη απόφαση να ασχοληθεί ο Δικέφαλος με την περίπτωση του.

Και αυτό διότι δεν είναι όλοι σίγουροι στον ΠΑΟΚ ότι μια τέτοια κίνηση, με έναν ποδοσφαιριστή φτασμένο αλλά στα τελειώματα της καριέρας του θα μπορούσε να είναι αποδοτική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Γενικότερα μια εβδομάδα περίπου πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας που είναι πολύ σημαντικός για την οικονομία όλης της επόμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου φαίνεται να ζυγίζουν πολύ τα δεδομένα για τις κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν προκειμένου να είναι η ομάδα απόλυτα προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει με όσο το δυνατόν περισσότερα “όπλα” την τουρκική ομάδα που συνεχίζει να ενισχύεται .

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται να μην ενθαρρύνονται κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ και θεωρούνται απαραίτητοι. Έτσι για την ώρα τουλάχιστον μπαίνουν στο… συρτάρι υποθέσεις με το ρίσκο ακόμη και να χαθούν προτάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οικονομικά συμφέρουσες για τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δικέφαλος θα πάει όπως είναι σήμερα στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Πως μπορεί να προκύψει το απρόοπτο; Μόνο με εντολή του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσουν άμεσα κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ σε θέσεις που υπάρχει ζήτημα σύμφωνα με τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Από Sport24