ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο, διαθέσιμος με τον Άρη

ΟΧοσέ Άνχελ Κρέσπο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Λογικά ο Ισπανός θα προφυλαχθεί στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία για να είναι απόλυτα έτοιμος και αν χρειαστεί να δώσει λύσεις στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του. Στα πιτς παραμένουν, εκτός του […]

ΟΧοσέ Άνχελ Κρέσπο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Λογικά ο Ισπανός θα προφυλαχθεί στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία για να είναι απόλυτα έτοιμος και αν χρειαστεί να δώσει λύσεις στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του.

Στα πιτς παραμένουν, εκτός του Ενέα Μιχάι οι δύο Βραζιλιάνοι. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που παραμένει εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Πάμπλο Γκαρσία έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Ζαμπά δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και πέρασε από μαγνητική τομογραφία. Οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο και αυτός ακολουθεί πλέον δικό του πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τούμπα αύριο το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πάμπλο Γκαρσία θα ταξιδέψει για τη Λαμία για τον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου με την τοπική ομάδα.

SPORT24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί