ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας – Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει προϊστορία απέναντι σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τη σέντρα, δημοσίευσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου στη διοργάνωση.


Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί για 7η φορά στα προκριματικά του Champions League και αναζητά την πολυπόθητη πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης.


«Η πρώτη ήταν το 2004-05 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η δεύτερη με τον Άγιαξ το 2010-11, η τρίτη το 2013-14 στον τρίτο προκριματικό με τη Μέταλιστ και στη συνέχεια με τη Σάλκε, ενώ το 2016-17 αντιμετώπισε πάλι τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Το 2018-19 ξεκίνησε με αντίπαλο τη Βασιλεία, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες, στη συνέχεια άφησε εκτός τη Σπάρτακ Μόσχας, ενώ αποκλείστηκε από την Μπενφίκα. Το 2019-20 αντιμετώπισε για τρίτη φορά τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο, πήρε ισοπαλία με 2-2 στην Τούμπα και ηττήθηκε στην Ολλανδία με 3-2» γράφει στο επίσημο σάιτ της ελληνικής ομάδας.

Σε συνολικά 18 αναμετρήσεις με τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 25 γκολ με τον Πρίγιοβιτς να είναι πρώτος σκόρερ με τέσσερα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί αντιμέτωπη για δεύτερη μόλις φορά με σύλλογο από την Τουρκία. Η προηγούμενη ήταν με την Φενέρμπαχτσε το 2010-11 και ήταν η νίκη με 1-0 στην Τούμπα (19’ Βιεϊρίνια), αλλά στο επαναληπτικό το γκολ του Εμρέ Μπελόζογλου (50’) έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση και εκεί ο Μουσλίμοβιτς στο 102ο λεπτό σημείωσε το γκολ πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί