Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί για 7η φορά στα προκριματικά του Champions League και αναζητά την πολυπόθητη πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης.
«Η πρώτη ήταν το 2004-05 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η δεύτερη με τον Άγιαξ το 2010-11, η τρίτη το 2013-14 στον τρίτο προκριματικό με τη Μέταλιστ και στη συνέχεια με τη Σάλκε, ενώ το 2016-17 αντιμετώπισε πάλι τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Το 2018-19 ξεκίνησε με αντίπαλο τη Βασιλεία, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες, στη συνέχεια άφησε εκτός τη Σπάρτακ Μόσχας, ενώ αποκλείστηκε από την Μπενφίκα. Το 2019-20 αντιμετώπισε για τρίτη φορά τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο, πήρε ισοπαλία με 2-2 στην Τούμπα και ηττήθηκε στην Ολλανδία με 3-2» γράφει στο επίσημο σάιτ της ελληνικής ομάδας.
Σε συνολικά 18 αναμετρήσεις με τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 25 γκολ με τον Πρίγιοβιτς να είναι πρώτος σκόρερ με τέσσερα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί αντιμέτωπη για δεύτερη μόλις φορά με σύλλογο από την Τουρκία. Η προηγούμενη ήταν με την Φενέρμπαχτσε το 2010-11 και ήταν η νίκη με 1-0 στην Τούμπα (19’ Βιεϊρίνια), αλλά στο επαναληπτικό το γκολ του Εμρέ Μπελόζογλου (50’) έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση και εκεί ο Μουσλίμοβιτς στο 102ο λεπτό σημείωσε το γκολ πρόκρισης του ΠΑΟΚ.
(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο