ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη»

"Το αποτέλεσμα για εμάς είναι πάντα σημαντικό".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χρόνινχεν, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν να κάνουν εύκολα λάθη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ (2-1) είπε τα εξής:

«Το αποτέλεσμα για εμάς είναι πάντα σημαντικό. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Είδαμε τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα, τι λειτούργησε, τι δεν λειτούργησε καλά, από πλευράς φυσικής κατάστασης, τακτικής. Πρέπει να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη και αυτά είναι παιχνίδια που μπορούμε να το κάνουμε αυτό και να βελτιώνουμε σιγά σιγά όσα θέματα εντοπίζουμε.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί σήμερα κάναμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πιθανότητες να σκοράρουμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε δύο γκολ που νομίζω πως πρέπει να τα αναλύσουμε, να καταλάβουν οι παίκτες μας πότε πρέπει να παίρνουν ρίσκα και πότε όχι».

Για τους Κοτάρσκι και Τζήμα: «Δεν είναι ώρα να κάνουμε σχόλια για κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Τώρα είναι η στιγμή να βελτιώσουμε την ομάδα. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να δούμε πως αποδίδει η ομάδα, όσα δουλεύουμε. Κάνουμε κάποιες δοκιμές, είχαμε και απουσίες σήμερα και κατά κάποιον τρόπο αναγκαζόμαστε να δούμε και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που αγωνίζονται».

newsit/ photo eurrokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί