ΠΑΟΚ: Λίγα περιθώρια για αλλαγές εν όψει Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τετάρτη στην Τούμπα (20:30).

Ιδανικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε να κάνει διαχείριση στο ρόστερ του, αφού ακολουθούν άλλα δύο ματς με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, για το πρωτάθλημα την Κυριακή και ακολούθως η ρεβάνς για το Κύπελλο. Ωστόσο οι πολλές απουσίες δεν αφήνουν περιθώρια για ευελιξία στον Ρουμάνο τεχνικό.

Πρακτικά εκτός μάχης είναι επτά παίκτες, οι Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Σοάρες, Κουαλιάτα (ατομικό χθες), Μουργκ (θεραπεία), Κούρτιτς (ειδικό πρόγραμμα) και Λύρατζης (χειρουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα). Έτσι ο Λουτσέσκου μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει σε πάνω από μια αλλαγή στο βασικό σχήμα που θα επιλέξει. Άλλωστε το Κύπελλο αποτελεί στόχο για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να συνεχίσει την καλή του παράδοση στον θεσμό και να πάρει ρεβάνς από τους «πράσινους» για τον περσινό χαμένο τελικό.

Η πιο πιθανή αλλαγή στο βασικό σχήμα είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ντάντας αντί του Σβαμπ στο κέντρο και στο πλευρό του Ντόουγκλας. Στις άλλες θέσεις δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές, ενώ ο νεοαποκτηθείς Τάισον αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, με πιθανότερο σενάριο να κάνει ντεμπούτο ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος που μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ αλλά και στα άκρα, είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, έστω κι αν του λείπει ρυθμός, αφού έχει να παίξει σε ματς από τις 13 Νοεμβρίου.

SPORTFM/pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί