ΠΑΟΚ: Κλήση στις Εθνικές τους για Σβιντέρσκι και Ζίβκοβιτς

Την κλήση που περίμενε πολύ καιρό έλαβε ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πάουλο Σόουζα συμπεριέλαβε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στις προεπιλογές του από τις οποίες θα προκύψουν και οι παίκτες που να συμμετέχουν στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους την Ουγγαρία, την Ανδρόρα και την […]

Την κλήση που περίμενε πολύ καιρό έλαβε ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο Πάουλο Σόουζα συμπεριέλαβε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ στις προεπιλογές του από τις οποίες θα προκύψουν και οι παίκτες που να συμμετέχουν στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει η Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους την Ουγγαρία, την Ανδρόρα και την Αγγλία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σβιντέρσκι θα έχει έντονο συναγωνισμό αφού στις κλήσεις του Σόουζα υπάρχουν επίσης οι Λεβαντόφσκι, Μίλικ, Πιάτεκ και ο Κοβντάτσκι της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Από την άλλη η κλήση αυτή αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον Κάρολ Σβιντέρσκι που ψάχνει την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Πολωνίας.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ


Από εκεί και πέρα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους 30 παίκτες που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό ενόψει των αγώνων που έρχονται στα τέλη Μαρτίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί