ΠΑΟΚ: Η πρόταση των 8.000.000 € για τον Ακπομ

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλά αποφάσισε να μην το κάνει. Για δύο λόγους. Πρώτον, διότι κάποιες προτάσεις έφτασαν πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και υπήρχε η αισιοδοξία πως ο σύλλογος θα μπορούσε να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους. Και δεύτερον, επειδή κάποιες από αυτές τις προτάσεις έφτασαν το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών και παρότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει θετική απάντηση, δεν ήταν δυνατόν να αποκτηθεί αντικαταστάτης έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η περίπτωση του Τσούμπα Ακπομ. Ενός ποδοσφαιριστή που κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό με τις εμφανίσεις του στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Και σε συνδυασμό με την ηλικία, αλλά και τα προσόντα, θα μπορούσε να έχει αποφέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στους Θεσσαλονικείς.

Αναβολή για 20 Δεκεμβρίου στη δίκη – παρωδία. Ο εισαγγελέας αδυνατούσε να συνεχίσει τη δίκη λόγω απουσίας μαρτύρων

Οπως επιβεβαιώνεται από πηγές, λοιπόν, στην Τούμπα έφτασε πρόταση ύψους 8.000.000 € για τον Αγγλο επιθετικό. Η πρόταση έγινε από ομάδα της Αραβικής Χερσονήσου, με τον Δικέφαλο του Βορρά να την απορρίπτει για τους λόγους που προαναφέραμε. Ενώ είναι αλήθεια πως και ο ίδιος ο Ακπομ δεν τρελαινόταν στην ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του σε τόσο… εξωτικό μέρος.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ είχε μόλις αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και παρά την πίεση του FFP, μια τέτοια πώληση θα μπορούσε να εκληφθεί και ως «λευκή πετσέτα» και δεν θα ταίριαζε στο επικοινωνιακό προφίλ που έχει χτίσει ο Σαββίδης. Επίσης, αν και έγιναν κάποιες κρούσεις σε παίκτες και ομάδες, δεν βρέθηκε επιθετικός για να μπορέσει να καλύψει το κενό που θα άφηνε η αποχώρηση του Αγγλου στράικερ. Ετσι το θέμα τελείωσε γρήγορα.

Πάντως είναι αλήθεια ότι ο Ακπομ κοιτάζει τις επιλογές του και δεν κρύβει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία ή να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Από to10, ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...