Η πρόταση αυτή αφορούσε τον δανεισμό του σε πρώτη φάση αλλά με υποχρεωτική απόκτησή του στο τέλος της σεζόν, η οποία όμως κρίθηκε πως δεν είναι συμφέρουσα και ο Δικέφαλος δεν την έκανε αποδεκτή.
Συγκεκριμένα, αφορούσε τον δανεισμό του διεθνούς Έλληνα άσου με 500 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΟΚ και υποχρεωτική καταβολή του 7,5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι στην ελληνική ομάδα στην περίπτωση που η Νόριτς κατάφερνε να πάρει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ωστόσο όπως αναφέρουν στην Αγγλία, η Νόριτς δεν τα έχει βάλει κάτω και ετοιμάζει νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον νεαρό άσο.
Στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν το ενδιαφέρον την αγγλικής ομάδας και τις προθέσεις της για νέα προσφορά, όχι όμως και το πότε αυτή η προσφορά θα κατατεθεί.
Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Γιαννούλη χωρίς να ικανοποιηθούν απόλυτα οι απαιτήσεις τους και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη. Αυτή αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αυτό που επισημαίνουν οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η επιθυμία του Γιαννούλη. Εάν αυτός εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή ή όχι.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έπος! Αυτό ανακάλυψαν κάτω από τις αναρτήσεις του Ζελένσκι, vid
- Τα «καρφιά» του ΠΑΣΟΚ για την «μεταγραφή» Λοβέρδου στη ΝΔ
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άνδρο – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»