ΠΑΟΚ: Η λίστα με τους παίκτες για τον όμιλο του Europa League

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι διαθέσιμοι για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο του Europa League.

Στη λίστα του «Δικεφάλου» δηλώθηκε κανονικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ, ενώ εκτός αυτής έμειναν ο Λέο Ζαμπά, ο 21χρονος Νορβηγός μπακ Αντριάν Νίλσεν Περέιρα, αλλά και ο Ροντρίγκο Ρέι.

Ο λόγος έχει να κάνει με τους περιορισμούς που υπάρχουν από την UEFA, αναφορικά με τους club trained και association trained ποδοσφαιριστές και γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να μείνουν εκτός λίστας οι Ζαμπά, Περέιρα και Ρέι.

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει βάλει όριο τους 17 ξένους για την κάθε ομάδα, ενώ στη λίστα θα πρέπει να υπάρχουν και 8 ποδοσφαιριστές που έχουν προέλθει από ακαδημία της Ελλάδας και τέσσερις που πρέπει να προέρχονται υποχρεωτικά από την ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το βράδυ της Τρίτης (06.10) στην UEFA τη λίστα για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι 23 παίκτες της λίστας Α είναι οι Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Νινούα, Πασχαλάκης, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Ζίβκοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι Αβεντισιάν, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τζόλης, Βρακάς.

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί