ΠΑΟΚ-Γιαννούλης: Στον «πάγο» η πρόταση της Αταλάντα

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα και το γεγονός πως, πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League, δείχνει να διαφοροποιεί την εικόνα στο κομμάτι της πρότασης που υπάρχει για τον Δημήτρη Γιαννούλη.Η Αταλάντα την παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τους Λουζιτανούς έκανε την κίνησή της. Πρόταση στα 6 εκατομμύρια ευρώ (κάποιοι […]

Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα και το γεγονός πως, πλέον, βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League, δείχνει να διαφοροποιεί την εικόνα στο κομμάτι της πρότασης που υπάρχει για τον Δημήτρη Γιαννούλη.
Η Αταλάντα την παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τους Λουζιτανούς έκανε την κίνησή της. Πρόταση στα 6 εκατομμύρια ευρώ (κάποιοι λένε για 6 και κάτι) συν μπόνους επίτευξης στόχων. Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν είχε απαντήσει. Έπρεπε να περάσει το παιχνίδι με την Μπενφίκα και μετά οι άνθρωποί του να «ζυγίσουν» τις καταστάσεις.

Το βράδυ βρίσκει τον ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς του στα σύννεφα. Μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις ελληνικής ομάδας είναι γεγονός και, πλέον, ένα εμπόδιο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας συνθέτουν ένα διαφορετικό σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της Αταλάντα μπαίνει στον «πάγο». Ο Γιαννούλης θα μείνει έως και τους αγώνες με την Κράσνονταρ και βλέπουμε. Μάλιστα με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 30/9, φαίνεται πως οι πιθανότητες να μείνει, τουλάχιστον, έως και τον Ιανουάριο στην Τούμπα, ο 25χρονος διεθνής μπακ είναι αυξημένες.

Τώρα αν επιστρέψει η Αταλάντα με ένα τεράστιο ποσό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Το σίγουρο είναι ένα. Ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει αυτή τη στιγμή τον Γιαννούλη με τον στόχο να είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Και λογικά ο Έλληνας μπακ θα θέλει να παίξει σε αυτούς με τον ΠΑΟΚ.

Ας κρατήσουμε και τις δηλώσεις Φερέιρα για τον Έλληνα διεθνή. «Αν φύγει θα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ένας παίκτης της ποιότητας του και αυτό γιατί με όλο το σεβασμό, έχω προπονήσει πολλούς αριστερούς μπακ στην καριέρα μου, αλλά σαν αυτόν κανέναν. Ελπίζω να μείνει μαζί μας».

Από Sportime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί