ΠΑΟΚ: Φουλ επίθεση για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/2, 17:15, Novasports 1) στο Περιστέρι και θέλουν όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στη NOVA ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία Μίροσλαβ Σνάουτσνερ “οπωσδήποτε τη νίκη”. Όπως παραδέχθηκε και ο Πολωνός ο συναγωνισμός για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο είναι μεγάλος και […]

Στον ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/2, 17:15, Novasports 1) στο Περιστέρι και θέλουν όπως τόνισε και στις δηλώσεις του στη NOVA ο στενός συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία Μίροσλαβ Σνάουτσνερ “οπωσδήποτε τη νίκη”. Όπως παραδέχθηκε και ο Πολωνός ο συναγωνισμός για τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο είναι μεγάλος και ο Δικέφαλος χρειάζεται να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως οι Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τον Γκαρσία, όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια να αφήνει εκτός αποστολής όχι μόνο τον Αντόνιο Τσόλακ αλλά και τον Ντούγκλας Αουγκούστο και να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά τον Ραχμάν Μπαμπά. Ο Γκανέζος, που απέχει για την ώρα να μπορεί να πάρει 90λεπτο ενδεχόμενα θα γράψει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Δικέφαλου.

Στην άμυνα, όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ζίβκοβιτς κάτω από την εστία και οι Ροντρίγκο και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα καλύψει, όπως και στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου. Στα στόπερ αναζητείται ο παρτενέρ του Ίνγκασον με τον Κρέσπο να έχει προβάδισμα έναντι του Βαρέλα.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα το συνθέσουν Καντουρί και Σβαμπ με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά με επιτελικό μπροστά τους τον Ουάρντα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει αυτή την φορά ο Κρμέντσικ με τον Τζόλη, που σπάει τα κοντέρ αριστερά και τη θέση στα δεξιά να διεκδικείται από τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Μουργκ.

sport24, Photo credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί