ΠΑΟΚ: Ετοιμάζονται για Ολυμπιακό Βιεϊρίνια – Πέλκας

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (20/06, 20:30) με μια προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα. Ο αγώνας με τους Κρητικούς είναι ιδιαίτερος για το Δικέφαλο καθώς έχει σημαντική βαθμολογική σημασία, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την πρώτη του νίκη στα playoffs και να μην έχει περιθώρια για απώλειες […]

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (20/06, 20:30) με μια προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα.

Ο αγώνας με τους Κρητικούς είναι ιδιαίτερος για το Δικέφαλο καθώς έχει σημαντική βαθμολογική σημασία, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει την πρώτη του νίκη στα playoffs και να μην έχει περιθώρια για απώλειες και από την άλλη προηγείται λίγες ημέρες από το δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” που θα κρίνει έναν από τους μεγάλους στόχους της φετινής χρονιάς.

Όλα δείχνουν ότι τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες Βιεϊρίνια και Πέλκας θα τους αφήσουν εκτός του αυριανού παιχνιδιού προκειμένου και οι δύο να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Το θέμα είναι αν ο Αμπέλ Φερέιρα κάνει και άλλες αλλαγές ή αν θα χρησιμοποιήσει το ματς με τους Κρητικούς ως ευκαιρία να δώσει ρυθμό σε παίκτες που υπολογίζει για το “Καραϊσκάκης”. Το δίδυμο Εσίτι-Καντουρί στα χαφ για παράδειγμα, με το οποίο ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ και επανήλθε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λογικά θα πρέπει να “γράψει” ένα ακόμη παιχνίδι εκτός και αν ο Πορτογάλος θελήσει να δώσει φανέλα βασικού στο Μαουρίσιο, τον οποίο πάντα υπολογίζει.

Με τη διαφαινόμενη απουσία του Βιεϊρίνια, Μάτος και Γιαννούλη θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ αρκετά είναι τα ερωτηματικά και μεσοεπιθετικά. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Λάμπρου, που έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στον αγώνα του κυπέλλου αλλά και ο Σβιντέρσκι που δεν έχει αγωνιστεί βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs.

Photo Credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί