ΠΑΟΚ: Επιστροφές για Λουτσέσκου – Το πλάνο του Ρουμάνου για Παναθηναϊκό

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, αλλά και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους […]

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, αλλά και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές με την παρουσία τους και την απόδοσή τους, στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξαν πως ο Λουτσέσκου μπορεί να βασίζεται πάνω τους για το φινάλε της σεζόν.

Tην αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους έχουν ξεκινήσει και οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Λύρατζης και Ζαμπά, που θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχεδιάζει με πολύ περισσότερες λύσεις, το πλάνο του, για ένα καλύτερο φινάλε για τον ΠΑΟΚ.

onsports/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί