ΠΑΟΚ: Επιμένουν στο Βέλγιο για «τράμπα» Κρμέντσικ-Τζολη

Επανήλθαν στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόθεση της Κλαμπ Μπριζ να αποκτήσει τον Χρήστο Τζολη από τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας προφανώς… ασίστ από την πρόσφατη δήλωση του Μάικλ Κρμέντσικ περί παραμονής του στον «δικέφαλο του Βορρά» και μετά το καλοκαίρι. Ο 27χρονος επιθετικός είναι δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα «Hln.be» […]

Επανήλθαν στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόθεση της Κλαμπ Μπριζ να αποκτήσει τον Χρήστο Τζολη από τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας προφανώς… ασίστ από την πρόσφατη δήλωση του Μάικλ Κρμέντσικ περί παραμονής του στον «δικέφαλο του Βορρά» και μετά το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι δανεικός από την Κλαμπ Μπριζ, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα «Hln.be» να αναφερθεί τόσο στην πρόταση των Βέλγων προς τον ΠΑΟΚ που απορρίφθηκε το καλοκαίρι, όσο και στην πιθανότητα να υπάρξει «τράμπα» των δύο παικτών στο μέλλον…

«Ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι. Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι», ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα.

Και συμπλήρωνε: «Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί