ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια Σαββίδη για το Προεδρικό Διάταγμα της Νέας Τούμπας

Το «παρών» στην καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά ωστόσο είχε παράπονα και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει εκδοθεί ακόμα, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις. Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: Σε αυτήν έγινε […]

Το «παρών» στην καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου του Βορρά ωστόσο είχε παράπονα και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει εκδοθεί ακόμα, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Σε αυτήν έγινε λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών. Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση.

Εκφράστηκε ωστόσο από τον κ. Σαββίδη η δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις. Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του ΠΔ, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί