ΠΑΟΚ: Διανυκτερεύει στην Αθήνα λόγω «Ελπίδας» ο Σοάρες κι αύριο ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένει να υποδεχτεί αύριο (Τρίτη 25/01) τον Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος, που αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα για τον «δικέφαλο», για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί σήμερα (Δευτέρα 24/01) στη βάση των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, προσγειώθηκε από την πατρίδα του στην Αθήνα, από όπου δεν μπόρεσε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, να «πετάξει» για τη συμπρωτεύουσα.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και καταστεί εφικτό να μπει σε αεροπλάνο, ο Σοάρες θα μεταβεί αύριο (25/01) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία ένταξής του στον ΠΑΟΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν σήμερα σε πνεύμα προετοιμασίας για τη ρεβάνς, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, την Τετάρτη (26/01), στην Αθήνα, με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην εκτός έδρας αναμέτρηση, για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Το υπόλοιπο γκρουπ παικτών δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, τη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από σειρά ασκήσεων ειδικού σκοπού. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζουν να κινούνται με το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί