ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε ο Μήτρου-Λονγκ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κάρτερ

Tο πρωί της Παρασκευής (19/2) χειρουργήθηκε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο ομογενής γκαρντ θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. “Ο Elijah Mitrou-Long, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχή αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση […]

Tο πρωί της Παρασκευής (19/2) χειρουργήθηκε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ο ομογενής γκαρντ θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

“Ο Elijah Mitrou-Long, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε επιτυχή αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με αυτομόσχευμα οπίσθιων μηριαίων. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από το γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο Elijah Mitrou-Long θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ευχόμαστε στον Elijah ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κατά τα άλλα, έφτασε την Παρασκευή (19/2) στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός περιφερειακός Τζάστιν Κάρτερ, που θα μπει άμεσα στις προπονήσεις για να βοηθήσει τον Δικέφαλο στη συνέχεια της σεζόν.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί