Η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (02.10) στη Νέα Μεσημβρία. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (04.10, 18:15), άλλωστε πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες.
Η δουλειά ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις συναρμογής. Ακολούθησε rondo κι ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο και στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα, χωρίς τους παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στην Κράσνονταρ, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.
Ο Χοσέ Κρέσπο αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Ρώσους με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Ημίμετρο, με ημερομηνία λήξης, οι μειώσεις των τιμών στα προϊόντα σούπερ μάρκετ
- ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν 39 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ η αξία της
- Γ. Παπανδρέου: Η δημοκρατία στηρίζεται στην εμπιστοσύνη – Στην Ελλάδα έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στους θεσμούς
- Νέα δημοσκόπηση: Σταθερά πρώτη η ΝΔ
- Κατέληξε 67χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Κιλκίς
- Νίκη Κεραμέως: Διεξάγουμε μελέτη για την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην κοινωνική ασφάλιση
- Φρίκη στη Γαλλία: Ζευγάρι κρατούσε 45χρονη γυναίκα φυλακισμένη στο γκαράζ επί πέντε χρόνια
- Τι συμβαίνει όσο πολίτες φτωχαίνουν – Σοκαριστικές αναφορές ανά την Ευρώπη
- ΤτΕ: Μείωση 55% στα περιστατικά απάτης στις μεταφορές πίστωσης- Μια απάτη ανά 136.000 συναλλαγές
- Παρούσα και στο Καζακστάν η Ρωσία! Τι ειπώθηκε για την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού εργοστασίου