ΠΑΟ: Πέφτουν οι υπογραφές για τον Βοτανικό! Το 2023 η ολοκλήρωση του έργου!

Το μνημόνιο συνεργασίας για το γήπεδο του Βοτανικού αναμένεται να υπογράψουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με τον Δήμο Αθηναίων και την “πράσινη” ΠΑΕ.

Εντός των προσεχών δύο εβδομάδων θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, κυβέρνησης, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, με ορίζοντα να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο του Βοτανικού το 2023, όπως αναφέρει σήμερα (25/10) το “Βήμα της Κυριακής”.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, και κυβερνητικών στελεχών που μετέφεραν τη σαφή εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επισπευστούν οι διαδικασίες.

Το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως το έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2023, ενώ όσον αφορά στη χρηματοδότηση του έργου, αυτή θα γίνει κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και οι υπόλοιποι πόροι θα έρθουν από κονδύλια ευρωπαϊκά και της Περιφέρειας, με το συνολικό κόστος του έργου να ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ.

Από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει ως τώρα κάποια αντίδραση στο δημοσίευμα, αλλά λέγεται πως υπάρχει πλήρης συμφωνία στους όρους χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο θα κατσκευαστεί πρώτο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατασκευή του κλειστού μπάσκετ.

(newsit – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί