ΠΑΟ: Μακέντα έως το 2023

Ο Φεντερίκο Μακέντα υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και ο Ιταλός επιθετικός θα παραμείνει «πράσινος» τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα μέχρι το 2023, ο οποίος αποκτήθηκε από το Τριφύλλι τον Σεπτέμβριο του 2018.


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν, υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα δύο χρόνια που έχει φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει καταγράψει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 26 φορές» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οσον αφορά τον Ιταλό φορ, η περσινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, αφού με τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Τριφυλλιού της τελευταίας 20ετίας. Επόμενός του στόχος είναι τα 36 γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Ο Φεντερίκο Μακέντα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού το έριξε στο τραγούδι ερμηνεύοντας Κωνσταντίνο Αργυρό με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί