Παναθηναϊκός: Τρία χρόνια χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια, στις 10/6/2018, ο Παύλος Γιαννακόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, αφού ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους. Κυρίως, όμως, αυτοί οι οποίοι έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού έχασαν τον δικό […]

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια, στις 10/6/2018, ο Παύλος Γιαννακόπουλος απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, αφού ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους.

Κυρίως, όμως, αυτοί οι οποίοι έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού έχασαν τον δικό τους Παύλο. Εκείνον ο οποίος δεν σκέφτηκε ποτέ το χρήμα που ξοδεύει προκειμένου να τους χαρίσει χαρές και να τους κάνει υπερήφανους.

Η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου μετατράπηκε σε παναθηναϊκό προσκύνημα, με χιλιάδες φίλους του Τριφυλλιού, αλλά και φιλάθλους, να τον αποχαιρετούν στη Μητρόπολη Αθηνών και κατόπιν να τον συνοδεύουν στην τελευταία κατοικία του στο Α’ Νεκροταφείο.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί