Παναθηναϊκός: Τον θέλει πρωταγωνιστή

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ,

στο ραντεβού που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα του ξεκαθάρισε πως θέλει έναν Παναθηναϊκό που θα… επιστρέψει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλοί οι οικονομικοί και νομικοί έλεγχοι, καλές οι συζητήσεις γύρω απ’ το πώς θα περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επόμενη μέρα, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα έχει σημασία η ίδια η ομάδα. Άλλωστε εκεί καταλήγουν όλα. Έτσι, το χθεσινό ραντεβού του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Νίκο Νταμπίζα είχε μπόλικο… ζουμί! Το παρών έδωσαν ο γιος του Ταϊλανδού broker, Πιτ, ο δικηγόρος της πλευράς της Panasia, Γιώργος Παχατουρίδης, καθώς και ο Σπύρος Βλάχος απ’ την πλευρά των «πράσινων» καθώς γνωρίζει άριστα όσα ζητήματα αφορούν και απασχολούν το «τριφύλλι». Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και στο… τραπέζι «έπεσαν» όλα τα θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό μέρος του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» ξεκίνησε ενημερώνοντας την πλευρά των επίδοξων μεγαλομετόχων αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με τις ποινές, τα οικονομικά προβλήματα κτλ. Ο κ. Πιεμπονγκσάντ απ’ την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως έχει ένα τριετές πλάνο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην Ευρώπη. Να αγωνίζεται εκεί, στο υψηλότερο επίπεδο απ’ το οποίο όπως ξεκαθάρισε δεν είναι δυνατόν να λείπει! Στόχος του Ταϊλανδού, λοιπόν, είναι βήμα βήμα να γυρίσει εκεί το «τριφύλλι» και να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα φυσικά.

leoforos