Παναθηναϊκός: Το… μπάχαλο συνεχίζεται

Σήμερα η Γ.Σ. που θα προκηρύξει ΑΜΚ ύψους 10.000.000 ευρώ, εκεί όπου ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα εκπροσωπηθεί, καθώς εκκρεμεί η οριστική συμφωνία με τον Αλαφούζο.

Εδώ και πέντε μήνες είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και Γιάννη Αλαφούζο. Με καθυστερήσεις, αναβολές, μυστικότητα και φυσικά απόλυτη καχυποψία απ’ όλους τους φίλους του «τριφυλλιού», θεωρητικά είχαμε φτάσει σε συμφωνία των δύο πλευρών που οδηγούσε στη σημερινή Γ.Σ.

Η συνέλευση της ΠΑΕ, όπως είναι γνωστό θα προκηρύξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10.000.000 ευρώ «φωτογραφική» για τον Ταϊλανδό broker. Ταυτόχρονα αναμενόταν να υπάρξουν και αλλαγές στο Δ.Σ. (σε όλο ή σε μέρος αυτού) για να ορίσει ο υποψήφιος επενδυτής τα δικά του πρόσωπα. Τελικά, το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως θα προκηρυχθεί η ΑΜΚ και… βλέπουμε!

Αυτό γιατί ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δε θα εκπροσωπηθεί στην Γ.Σ. όπως αναμενόταν (από τον δικηγόρο και νομικό σύμβουλο εταιρίας συμφερόντων Βίκτωρα Ρέστη, Γιώργο Παχατουρίδη). Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός πως ακόμη δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο! Την οποία… διαφημίζουν εδώ και καιρό, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα.

leoforos