Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική ήττα από την Άλκμααρ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Άλκμααρ με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του στην Ολλανδία,

με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραδέχεται την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας και να τονίζει ότι το τριφύλλι χρειάζομαι πολύ δουλειά για να βελτιώσει την εικόνα του.

«Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι».

Για την έκταση του σκορ και το τί συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο ίδιος: «Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο».

«Θα χρειαστεί πολύ δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα», συμπλήρωσε.

(φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί