Η Πάρμα την Τρίτη είχε νεότερη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, ενημερώνοντας τους «πράσινους» που αποδέχεται την τρίτη απ’ τις εναλλακτικές που της είχαν προτείνει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».
Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος -που ανέβασε την προσφορά των χρημάτων της μεταγραφής από 200.000 ευρώ, σε 280.000 ευρώ- συμφώνησε να αποπληρώσει το παραπάνω ποσό έως το εφετινό καλοκαίρι. Ειδάλλως, εάν δεν το πράξει έως την 30ή Ιουνίου θα πληρώσει ένα «πέναλτι», διπλασιασμού του ποσού (560.000 ευρώ).
Επίσης, σε ότι αφορά τα τροφεία εκπαίδευσης, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να αποπληρώσει τις 290.000 ευρώ που αφορούν το «μερίδιο» των τροφείων του Παναθηναϊκού, μέσα στην επόμενη τριετία, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της FIFA, ειδάλλως και αυτό το ποσό θα διπλασιαστεί. Κάτι που σημαίνει ότι μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί το deal.
Sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ντονέτσκ: Άνδρας με καλάσνικοφ άνοιξε πυρ μέσα σε σούπερ μάρκετ, vid
- H πινακίδα για τον Χριστό στην πόλη-«σύμβολο» των διεθνιστών προκάλεσε σάλο – ΦΩΤΟ
- Το μέλλον των μπλόκων αποφασίζουν αύριο οι αγρότες της Β. Ελλάδας
- Δένδιας από Σάμο: «Η Ελλάδα δεν έχει διατυπώσει απειλή για οιονδήποτε εκ των γειτόνων μας»
- Ο Πούτιν εκπλήρωσε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού, vid
- Η απίστευτη χριστουγεννιάτικη ιστορία μιας οικογένειας: «Καλέσαμε έναν άστεγο για δείπνο κι έμεινε για 45 χρόνια»
- Κολωνάκι: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 87χρονης μητέρας του
- Εξελίξεις λίγο πριν την Πρωτοχρονιά: Θα πάει για… υπογραφές στον Τραμπ ο Ζελένσκι;
- Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκαν σε περιοχές της Δράμας – Παραβίασαν μπαλκονόπορτες και πήραν χρήματα και κοσμήματα
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται
Κύρια Θέματα









